avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună,o întrebare,am lucrat 4 ani la negru fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună,o întrebare,am lucrat 4 ani la negru fara contract de ...

Bună,o întrebare,am lucrat 4 ani la negru fara contract de muncă la magazin sătesc al soțului meu,8 ore pe zi de luni până sambata iar în fiecare duminică doar 4 ore de la 16-20,nu am beneficiat de salariu ,reinvestind toate veniturile in casă pe animale și utilaje agricole,apoi am fost dată afară de la o ceartă,pot face undeva o reclamație,eu rămânând fără loc de muncă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 28 Octombrie 2024
Bună seara!
Să reclamați, ce? Ca ați acceptat să lucrați la negru la magazinul soțului? Nu ați avut nici un loc de muncă, în aceasta perioadă! Încercați să vedeți pădurea, nu copacul! Lăsați-o așa, să nu intrați în altele.
Succes și numai de bine!
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
Livius Laslau, Consilier juridic
Puteti sesiza ITM-ul ? Ati primit salariul?
Nu toți banii îi luă pentru casa lui ,acum spunând că nu am nimic acolo în sat, să plec

Cornel Vasile a scris:

Puteti sesiza ITM-ul ? Ati primit salariul?

Una este munca fara c.i.m. si alta este despartirea ... munca fara forme legale poate fi sesizata ITM-ului ...insa va trebui sa aveti si dovezi ca ati prestat activitatea acolo.
Dovezi și martori sunt fiind singura vânzătoare

Cornel Vasile a scris:

Una este munca fara c.i.m. si alta este despartirea ... munca fara forme legale poate fi sesizata ITM-ului ...insa va trebui sa aveti si dovezi ca ati prestat activitatea acolo.

Alte discuții în legătură

Zile lucrate sambata si duminica - urgent cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma ajutati cu urmatoarea problema: - am 3 salariati pe o firma, iar firma trebuie sa lucreze si sambetele si duminicile, cum ... (vezi toată discuția)
Lucru fara liber justmusy justmusy Sotia mea lucreaza la un supermarket unde se lucreaza si sambata si duminica cate 8 ore pe zi in 2 schimburi.Are doar 2 libere pe luna.Acum mai noi lucreaza ... (vezi toată discuția)
Munca la negru nikolos nikolos se lucreaza normal 8 ore luni-vineri , simbata si duminica se lucreaza si se platese 40 ron pe zi lucrata . Daca intr-o luna sunt 6 simbete si duminici asta ... (vezi toată discuția)