Pe data de 02.10.2023 am reluat activitatea, pana la acea data fiind in CCC.
Fetita a implinit 2 ani pe 07.12.2023.
Tatal indeplinestea conditiile pentru 'luna tatalui', dar nu si-a luat aceasta luna.
In aceasta luna (03.10 - 03.11), considerata 'luna tatalui', mama are dreptul la stimulentul de insertie?
Creditul inca este in derulare. Pot sa fac actiunea ? Banca a zis ca nu este interesata de cine plateste, este posibil ca in urma actiunii sa nu ia in considerare sentinta?
Bună ziua, am fost asociat intr-o firma cu o alta persoana. S-a contractat un credit unde amândoi am fost garanți dar eu am plecat din firma respectiva. Firma nu a mai plătit și nici fostul meu asociat, eu sunt singurul care plătește acea rata. Cum pot recupera banii sau măcar o parte din ei de la cealaltă persoana? O zi buna
Bună ziua.
În perioada 2019-1 Aprilie 2021 am fost în CCC.
M-am reîntors la serviciu în perioada 1Aprilie 2021 - 1 Octombrie 2021, după care am întrat în concediu de maternitate.
1 Aprilie - 1 Iulie am lucrat 8h/zi
1 Iulie - 1 Octombrie am lucrat 6h/zi
Indemnizatia de maternitate, în acest caz, se calculează diferit? Nu se face tot o medie zilnica din care se retine doar CAS-ul?
Bună ziua.
În perioada 2019-1 Aprilie 2021 am fost în CCC.
M-am reîntors la serviciu în perioada 1Aprilie 2021 - 1 Octombrie 2021, după care am întrat în concediu de maternitate.
1 Aprilie - 1 Iulie am lucrat 8h/zi
1 Iulie - 1 Octombrie am lucrat 6h/zi
Indemnizatia de maternitate, în acest caz, se calculează diferit? Nu se face tot o medie zilnica din care se retine doar CAS-ul?
Pe internet am gasit ca se face media pe zilnica( pe zile lucratoare) a veniturilor brute din ultimele 6 luni, de aici aplicandu-se 85%. Acest rezultat se inmulteste cu numarul de zile lucratoare de medical si se scade CAS 25%. Intrebarea mea era referitoare la media zilnica
Buna ziua. In cazul indemnizatiei de maternitate, daca pe perioada celor 6 luni am avut concediu de odihna sau concediui medical, aceste zile se iau un calcul? Va multumesc