Buna ziua și eu mă o repozitionare de cadastru.Este vorba de o casa pe hotar.E vorba de 0,60 lățime su 30 metri lungime.Care e rezolvarea?ei zic că dărâmă casa,e posibil?e o casa veche de 70 de ani?
Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart casa au furat bani si aur am chemat poliția, amprenta, declatie,si atat.Mau chemat în septembrie sa schimb data furtului,dar am refuzat.Mi-au arătat câteva obiecte recuperate de la asa presupuși faptasi dar nu erau ale mele.Si atat.Idea este ca nu mai chemat la secție sa ma interebe ceva sau sa imi spuna ceva nu am un număr de înregistrare nimic e normal?Va rog sa ma îndrumați care ar fi pașii pe care trebuie sa îi urmez. Multumesc,o zi buna.
Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart casa au furat bani si aur am chemat poliția, amprenta, declatie,si atat.Mau chemat în septembrie sa schimb data furtului,dar am refuzat.Mi-au arătat câteva obiecte recuperate de la asa presupuși faptasi dar nu erau ale mele.Si atat.Idea este ca nu mai chemat la secție sa ma interebe ceva sau sa imi spuna ceva nu am un număr de înregistrare nimic e normal?Va rog sa ma îndrumați care ar fi pașii pe care trebuie sa îi urmez? Multumesc,o zi buna.