Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart casa au furat bani si aur am chemat poliția, amprenta, declatie,si atat.Mau chemat în septembrie sa schimb data furtului,dar am refuzat.Mi-au arătat câteva obiecte recuperate de la asa presupuși faptasi dar nu erau ale mele.Si atat.Idea este ca nu mai chemat la secție sa ma interebe ceva sau sa imi spuna ceva nu am un număr de înregistrare nimic e normal?Va rog sa ma îndrumați care ar fi pașii pe care trebuie sa îi urmez? Multumesc,o zi buna.
Fie va angajati un av spevializat in penal care sa va reprezinte in dosarul respectiv,care sa afle stadiul dosarului,sa faca cereri catre procuror pt urgentare sau asteptati mult si bine dupa bravele organe de cercetare penala care au 1000 de motive de tergiversare,,nu avem benzina,nu avem oameni,nu avem birotica avem toalete in fundul curtii,colegul e in vacanta,e plecat pe teren" etc
Furt
loredana aldulae
am si eu cateva intrebari pt dvs?bunicii mele ia fost spart beciu intr-o noapte si ii sau furat tot,a chemat politia si deocamdata nu sa rezolvat nimic,mai ... (vezi toată discuția)