avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart casa au ...

Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart casa au furat bani si aur am chemat poliția, amprenta, declatie,si atat.Mau chemat în septembrie sa schimb data furtului,dar am refuzat.Mi-au arătat câteva obiecte recuperate de la asa presupuși faptasi dar nu erau ale mele.Si atat.Idea este ca nu mai chemat la secție sa ma interebe ceva sau sa imi spuna ceva nu am un număr de înregistrare nimic e normal?Va rog sa ma îndrumați care ar fi pașii pe care trebuie sa îi urmez. Multumesc,o zi buna.
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 13:22, 6 Aprilie 2022
Buna ziua!

Luati legatura cu politistul care se ocupa de dosar si cereti-i numarul dosarului, apoi faceti o cerere prin care aflati in ce stadiu de afla dosarul.

Daca apreciati ca nu va puteti descurca singur, apelati la un avocat, care se va ocupa de aceste demersuri.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In anul 2020 un hot mi-a intrat in garaj si mi-a furat obiecte in valoare de vreo 4000 lei( printre care si bicicleta fiului meu, singura pe care mai am documente de provenienta-factura si chitanta).Am chemat politia, am dat declaratii. Ei au luat amprente( mi-au inegrit masina si cam tot ce era prin garajt) Dupa un an de zile nu am primit nici o informatie despre stadiul dosarului( desi le-am dat filmari cu hotul care fuge pe bicicleta si cu plase pline agatate de ghidon in jurul orei 4,30 dimineata). Am depus o plangere pe site-ul MAI si am primit un raspuns cu unele date ale dosarului si ca este in lucru. De atunci a mai trecut aproape un an si nimic mai mult. Astept sa-mi dea o rezolutie plangerii mele ca sa pot da primaria in judecata fiindca nu mi-au pazit bunurile .Ve-ti spune ca ce treaba are primaria cu furtul din garajul meu.Ei uite ce treaba are: politia locala are sute de angajati ( platiti ca boierii- un politist local are un salariu de aprox 6500 lei!!!!) care doar dau amenzi pentru parcare cica ilegala!!!!! Eu cred ca ar trebui sa si patruleze prin cartiere si sa-i intrebe pe unii indivizi: cu ce treburi prin oras si macar sa le noteze datele personale.
P.S,; Acum doua saptamani s-au furat zeci de gratare metalice de sters pe picioare de la intrarile in blocuri!!!!
Buna ziua!

Puteti formula o cerere de urgentare a dosarului penal.
eu le-am dat "mura-n gura" date despre unde ar fi unele lucruri furate si nu s-a intamplat nimic. Nu erau supozitii, erau date tehnice concrete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am si eu o problema..anul trecut mia spart casa au ... Atai Atai Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart casa au furat bani si aur am chemat poliția, amprenta, declatie,si atat.Mau chemat în septembrie sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu rezolvarea unui furt de catre politia romana sorinradomircrasi sorinradomircrasi Mi s-a furat o bicicleta de la o casa de vacanta si desi le-am predat politistilor CD cu imagini luate de camerele de supraveghere cu hotul acestia nu au dat ... (vezi toată discuția)
Furt pe timpul noptii reluqqqqq reluqqqqq Acum 3 zile, mi s-a furat o bicicleta, aproape noua. era legata cu antifurt, dar acesta era spart, se pare cu o piatra. anchetatorii au facut poze si au luat ... (vezi toată discuția)