Buna ziua, revin cu o completare la o intrebare pe care am pus-o, muncesc in Elvetia si am intrebat daca mi se adauga perioada la vechimea in munca, contractul fiind intocmit de angajatorul strain, fac precizarea ca anul acesta am muncit doar 6 luni. Pot beneficia de ela la vechime? Multumesc
Sunt cadru didactic, am 63 de ani si sunt in prelungire a activitatii cu inca 3 ani. Am facut prelungirea doar pt anul acesta. Este adevarat ca o formula de calcul buna in cazul in care doresc pensionarea e valabila pana in septembrie anul urmator?
Am un contract de intretinere incheiat acum 13 ani cu o doamna de 80 ani pe atunci, in prezenta autoritatii tutelare, cu adeverinta de la medicul de familie, de discernamant. Contractul mai prevede viagera si pentru fata ei cu schizofrenie. Poate fi atacat acum contractul de catre nepoata ei, pe argumentul lipsei de discernamant?. Contractul prevede ca dupa decesul batranei sa intram in posesia imobilului, pentru care batrana e singura mostenitoare de la parintii ei.
am un contract de intretinere cu o doamna acum are 94 ani si cu habitatie viagera pt ea si fiica ei cu schizofrenie paranoida, grad II. Pot sa obtin dreptul de curator, daca dupa decesul mamei doresc sa vand imobilul, sau pentru alte situatii, o doamna de la evidenta mi-a spus ca va fi greu sa imi fac buletinul, daca mama decedeaza. Ce ma sfatuiti? Casa intra in proprietatea noastra dupa decesul batranei.