avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt cadru didactic, am 63 de ani si sunt in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt cadru didactic, am 63 de ani si sunt in prelungire a activitatii ...

Sunt cadru didactic, am 63 de ani si sunt in prelungire a activitatii cu inca 3 ani. Am facut prelungirea doar pt anul acesta. Este adevarat ca o formula de calcul buna in cazul in care doresc pensionarea e valabila pana in septembrie anul urmator?

Alte discuții în legătură

Pensionare cadru didactic-femeie la 65 ani. JOHNVASILE JOHNVASILE O femeie cadru didactic de 63 de ani, dupa trei ani de prelungire a contractului de munca, se hotaraste acum la inceput de an scolar sa lucreze pana la 65 ani, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt cadru didactic la liceu. la 1 septembrie 2022 ... GildaP GildaP Buna ziua! Sunt cadru didactic la liceu. La 1 septembrie 2022 indeplinesc conditiile de iesire la pensie la limita de varsta. Daca mai vreau sa raman in ... (vezi toată discuția)
Hotararea ccr din 24 iulie 2018 pentru femei JOHNVASILE JOHNVASILE Un cadru didactic femeie (nascuta in mai 1955) avea dreptul (varsta standard&cotizatie minima) sa se pensioneze conform Legii Pensiilor inca din anul 2015 dar ... (vezi toată discuția)