avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, revin cu o completare la o intrebare pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, revin cu o completare la o intrebare pe care am pus-o, ...

Buna ziua, revin cu o completare la o intrebare pe care am pus-o, muncesc in Elvetia si am intrebat daca mi se adauga perioada la vechimea in munca, contractul fiind intocmit de angajatorul strain, fac precizarea ca anul acesta am muncit doar 6 luni. Pot beneficia de ela la vechime? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 26 Iulie 2021
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu mai deschideti alte topicuri cu aceeasi problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca thomasrod thomasrod Am inteles ca nu mai exista carte de munca in Romania, dar eu nu am primit-o de la locul de munca (ambasada japoniei, sau mai bine zis ODCD=oficiul diplomatic ... (vezi toată discuția)
Lipsa carnet de muncă! am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet de muncă, itm mi a eliberat adeverință cu vechimea în muncă și casa de pensii stagiu de ... (vezi toată discuția)
Arhiva de la romtelecom Telefoane.11 Telefoane.11 Am o intrebare , stiti arhiva dela Romtelecom imi trebue pentru o adeverinta de munca avand nevoie pentru pensie.. multumesc. (vezi toată discuția)