avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate Diana031993

Activitate Diana031993

Buna seara. Am o problema și aș avea nevoie de un sfat . Am primit o parcare noua in zona in care locuiesc , iar aceasta parcare se nimerește sa fie exact langa cel mai scandalagiu vecin al meu. El este fost polițist ( așa se intitulează el , defapt a lucrat că ceva agent la gara) și consideră că toate i se cuvin. Tocmai am fost sunata de tatăl meu că acest vecin l-a contactat la ora 22:15 cum că mașina mea nu e parcată corespunzător pentru că el să poată intra în mașina lui și că el o sa mi-o zgârie că el oricum are casco și îl doare in cur. Am coborât sa verific și nici măcar nu eram pe linia delimitatoare a parcării ci langa ea. Parcasem perfect in locul meu . Ce pot sa fac sa ii închid gura și să înceteze cu amenințările ? Exagerează foarte mult și devine destul de înfricoșător....
Update : tocmai ce mi-a scris fptul că el se simte amenințat de mine și jignit fiindcă i;am spus să își facă un control oftalmologic deoarece consider că vederea lui e diminuată deoarece am parcat perfect .
Buna seara . In complexul in care stau eu , blocul in care locuiesc și incă un bloc de lângă noi , și-au schimbat azi administratorul. Langa bloc avem o mica gradina , unde locatarii care aveau câini îi lăsau liberi să se joace. Noul administrator a interzis intrarea câinilor în grădină respectiva. Are voie să facă așa ceva ? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Izolare termică mediu rural
Nu. Domnul primar a spus că blocul nostru va fi primul reabilitat iar după , celelalte care și-au despus dosarul. Multi locatari și-au reabilitat singuri blocurile , nu au mai așteptat după dânsul. Dar dacă statul îți oferă o mana de ajutor as vrea sa profit de ea.
Buna ziua. As avea o mare problema asupra căreia cugetez de aproximativ 4 ani. In 2015-2016 am depus la primărie dosarul pentru izolarea termica a blocului în care locuiesc , cu toate anexele verificate și toate anexele eligibile. In fiecare an cei de la primărie m-au purtat peste tot cu diferite scuze , de aproximativ 45 de zile aștept un răspuns cu privire la stadiul dosarului , termenul lor limita fiind 30 de zile , și nu am primit nimic. Viceprimarul spune că nu ai arhitect , primarul spune că au arhitect dar dosarul e blocat. Așa ceva e inadmisibil in condițiile in care blocul e foarte degradat deja. Ce pot sa fac ? Mai ales că din câte am înțeles programul cu izolatul este până în 2020...
. De 3 luni logodnicul meu a mers sa lucreze la o Carmangerie , carmangeria mai are inca 5 angajati , toti sunt angajati invarsta si au vechime ( respectiv 6-7-8 ani) . In luna decembrie logodnicul meu lucra cate 14-16 ore pe zi ( mergea la 5:30 dimineata si venea pe la 8 seara acasa) .Nu i s-au platit orele suplimentare , iaa tichete de masa dar nu declarate, ci dinacele pe care le primesc vanzatoarele lamagazin , iar dupa patroana le imparte .
Logodnicul meu si-a luat concediu 4 zile luna aceasta iar patroana i-a spus ca ar fi bine sa se gandeasca sa plece ca ea are angajati de 6 ani acolo care nu au vrut concediu niciodata , plus de asta pe perioda acestor 4 zile a spus ca ea ii calculeaza minimul pe economie , ea nu arunca cu bani in aer. In noiembrie patroana spunea ca are nevoie urgenta de un angajat iar acum ii tot spune ca ar fi mai bine sa plece ca au trecut sarbatorile si e greu sa plateasca un angajat in plus ( si credeti-ma ca mi s-a confirmat ca ea castiga in jur de 20.000 de lei pe saptamana , si are un total de 11-12 angajati ). Problema e ca as face plangere la ITM dar patroana respectiva este soacra fratelui meu si daca fac plangere si ea primeste amenda le trage cate 25% din salar angajatilor ca sa plateasca amenzile ce le primeste . Ce as putea sa fac in acest caz? Sau cum as putea sa aduc itm-ul dar fara sa se afle ca am depus eu reclamatie. Multumesc frumos. Sper ca ati inteles cat de cat cum sta treaba ....