avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolare termică mediu rural
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolare termică mediu rural

Buna ziua. As avea o mare problema asupra căreia cugetez de aproximativ 4 ani. In 2015-2016 am depus la primărie dosarul pentru izolarea termica a blocului în care locuiesc , cu toate anexele verificate și toate anexele eligibile. In fiecare an cei de la primărie m-au purtat peste tot cu diferite scuze , de aproximativ 45 de zile aștept un răspuns cu privire la stadiul dosarului , termenul lor limita fiind 30 de zile , și nu am primit nimic. Viceprimarul spune că nu ai arhitect , primarul spune că au arhitect dar dosarul e blocat. Așa ceva e inadmisibil in condițiile in care blocul e foarte degradat deja. Ce pot sa fac ? Mai ales că din câte am înțeles programul cu izolatul este până în 2020...
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
cyan, moderator
Cel mai recent răspuns: Diana031993 , utilizator 18:25, 26 Iunie 2019
In localitate mai sunt blocuri reabilitate?
Nu. Domnul primar a spus că blocul nostru va fi primul reabilitat iar după , celelalte care și-au despus dosarul. Multi locatari și-au reabilitat singuri blocurile , nu au mai așteptat după dânsul. Dar dacă statul îți oferă o mana de ajutor as vrea sa profit de ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc si acoperis noemi r noemi r In blocul nostru se doreste sa se faca o reabilitare termica. Am o intrebare in cadrul reabilitarii termice intra in mod automat si acoperisul, sau se refera ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termicã a clãdirilor de locuit ancady2003 ancady2003 Buna ziua, Am o problema pe care nu reusesc sa o rezolv. Asociatia de proprietari de unde apartin, doreste sa reabiliteze termic blocul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)