avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Activitate kathja_doll

Activitate kathja_doll

Buna ziua,

as avea o intrebare in legatra cu contractele pe durata determinata: societatea la care lucrez a angajat pe perioada suspendarii contractului de munca pentru crestere copil al unei salariate, o alta salariata cu contract pe determinata, aceasta din urma a ramas la randul ei gravida si a fost inlocuita de alt salariat. Celor doi salariati cu contract pe determinata le expira contractul in momentul in care ar trebui sa revina titulara de post, numai ca aceasta si-a exprimat dorinta de a inceta contractul de munca. Societatea doreste sa tine mai departe pe nedeterminata numai unul din salariati, adica pe cel venit ultimul. Ce argumente trebuie sa aducem celuilalt salariat caruia nu mai vream sa-i prelungim contractul si este momentan in crestere copil?

Multumesc,
Răspuns la discuția creare post
Buna ziua,

ce trebuie sa faca o societate privata pentru a crea un nou post de lucru? Trebuie intocmita vreo decizie? Care sunt pasii?

Multumesc,
As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate.In cazul in care vrem sa facem un CIM , unui cetatean elvetian,in functia de director general, care a fost numit administrator printr-un act constitutiv inregistrat la Registrul Comertului, mai este nevoie de publicare anuntului intr-un cotidiat, comunicarea catre AJOFM cu privire la posturile vacante ,prezentarea adeverintei eliberata de agentie si organigrama in care prezentam postul vacant.Sunt toate acestea necesare ,chiar daca noi avem pe cineva care stim cu exactitate ca va ocupa acest post?Persoana fiind deja desemnata si ACTUL CONSTITUTIV inregistrat la Registrul Comertului.
Va multumesc anticipat si astept raspunsuri pe adresa catalina.hr@interelektronic.ro