avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate maisonmirela

Activitate maisonmirela

Bună ziua, Am făcut o sesizare la primărie ca să mi se facă grănițuirea dintre cele două proprietăți. După anumit timp, am primit raspuns de la primărie spunându-mi că nu sunt competenți să facă această măsuratoare de grănițuire între cele 2 proprietati și ca e mai bine să fac apel la instanta sau sa cad la înțelegere cu vecina mea.
Acum catva timp după ce foștii proprietari au decedat vecina împreună cu părinții au luat o bucata de teren din spatele casei si au facut gard pe terenul nostru ca sa poata să-și parcheze masina.
Nu ne deranjează ca a luat terenul de-a lungul casei, dar Cadastru nu mai este la fel.
Din cauză că nu pot să am cu vecina o conversație amicala, atunci trebuie să facem Apel la Justiție ca să se facă grănițuirea din cele două proprietăți sau la un Topograf
Ce se poate face ?
Va mulțumesc pentru răspuns.
Am pus o aerisire pentru hota in spatele casei, unde vecina tine +-60 de gaini si le tine langa gard.
Distanta de la hota si pana la gardul vecini este de 80 cm. si pana la casa vecinei este +- 10 m.
Vecina ne ataca ne hartuieste, insista sa inchidem aerisirea hotei deoarece o deranjeaza mirosul de gaze zice ea de la bucatarie.
Ea vrea sa faca plangere in justitie pentru a deplasa hota.
Va multumesc de raspuns
Am si eu o intrebare. Am pus o aerisire pentru hota in spatele casei, unde vecina care are +-60 de gaini si le tine langa Gard, de cum de soatele este un miros suffocant. Distanta de la hota si pana la gardul vecini este de 80 cm. Si pana la casa din spatele casei este +- 10 m. Vecina vrea sa inchidem aerisirea hotei deoarece o deranjeaza mirosul de gaze de la bucatarie. Ea vrea sa faca plangere in justitie pentru a deplasa hota. Noi nu reclamam niciodată. Trebuie pusa apa in vin cand ai vecini. LA ce ne putem astepta? Va multumesc.