avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plasarea unei aerisiri in spatele casei la sat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plasarea unei aerisiri in spatele casei la sat

Am pus o aerisire pentru hota in spatele casei, unde vecina tine +-60 de gaini si le tine langa gard.
Distanta de la hota si pana la gardul vecini este de 80 cm. si pana la casa vecinei este +- 10 m.
Vecina ne ataca ne hartuieste, insista sa inchidem aerisirea hotei deoarece o deranjeaza mirosul de gaze zice ea de la bucatarie.
Ea vrea sa faca plangere in justitie pentru a deplasa hota.
Va multumesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:46, 16 Martie 2019
Buna ziua,
Si cine o opreste?
Va sfatuiesc, daca nu stie sa scrie, sa i-o scrieti dumneavoastra.
In intampinare solicitati si cheltuieli de judecata si si daune morale.
Veti castiga 100% si ea va plati toate daunele.
Lasati acea aerisire linistiti si sfatuiti-o sa va faca plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hota in spatele casei la tara maisonmirela maisonmirela Am si eu o intrebare. Am pus o aerisire pentru hota in spatele casei, unde vecina care are +-60 de gaini si le tine langa Gard, de cum de soatele este un ... (vezi toată discuția)
Buna seara. stau la et. i și vecina de la parter are un kit ... eu.petra eu.petra Buna seara. Stau la et. I și vecina de la parter are un kit de evacuare al hotei de 20-25 cm exact sub geamul bucătăriei mele, salonul meu fiind lângă ... (vezi toată discuția)
Hota vecinilor antovali antovali Cum as putea sa scap legal (nu imi plac scandalurile) de mirosul mancarii care vine de la o hota instalata la balcon etaj I (eu stau la etaj II) si din cauza ... (vezi toată discuția)