avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hota in spatele Casei la tara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hota in spatele Casei la tara

Am si eu o intrebare. Am pus o aerisire pentru hota in spatele casei, unde vecina care are +-60 de gaini si le tine langa Gard, de cum de soatele este un miros suffocant. Distanta de la hota si pana la gardul vecini este de 80 cm. Si pana la casa din spatele casei este +- 10 m. Vecina vrea sa inchidem aerisirea hotei deoarece o deranjeaza mirosul de gaze de la bucatarie. Ea vrea sa faca plangere in justitie pentru a deplasa hota. Noi nu reclamam niciodată. Trebuie pusa apa in vin cand ai vecini. LA ce ne putem astepta? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plasarea unei aerisiri in spatele casei la sat maisonmirela maisonmirela Am pus o aerisire pentru hota in spatele casei, unde vecina tine +-60 de gaini si le tine langa gard. Distanta de la hota si pana la gardul vecini este de 80 ... (vezi toată discuția)
Buna seara. stau la et. i și vecina de la parter are un kit ... eu.petra eu.petra Buna seara. Stau la et. I și vecina de la parter are un kit de evacuare al hotei de 20-25 cm exact sub geamul bucătăriei mele, salonul meu fiind lângă ... (vezi toată discuția)
Hota/cos fum catre proprietatea vecina cio74 cio74 Buna seara, Pe partea din spatele casei, catre curtea vecinului (distanta intre perete si gard este de 60cm) as vrea sa ies cu hota si teava de evacuare de ... (vezi toată discuția)