avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am făcut o sesizare la primărie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am făcut o sesizare la primărie ...

Bună ziua, Am făcut o sesizare la primărie ca să mi se facă grănițuirea dintre cele două proprietăți. După anumit timp, am primit raspuns de la primărie spunându-mi că nu sunt competenți să facă această măsuratoare de grănițuire între cele 2 proprietati și ca e mai bine să fac apel la instanta sau sa cad la înțelegere cu vecina mea.
Acum catva timp după ce foștii proprietari au decedat vecina împreună cu părinții au luat o bucata de teren din spatele casei si au facut gard pe terenul nostru ca sa poata să-și parcheze masina.
Nu ne deranjează ca a luat terenul de-a lungul casei, dar Cadastru nu mai este la fel.
Din cauză că nu pot să am cu vecina o conversație amicala, atunci trebuie să facem Apel la Justiție ca să se facă grănițuirea din cele două proprietăți sau la un Topograf
Ce se poate face ?
Va mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2022
Elena Andreea, administrator
Discutati cu un avocat si mergeti in instanta, alta cale nu aveti daca nu exista intelegere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Într-adevăr primăria nu este cazul să intervină în cazul expus de dvs.!
Daca nu vă înțelegeți cu vecina dvs. trebuie să faceți dosar în instanță de revendicare și granituire între proprietăți.
Daca aveți nevoie de ajutor, putem colabora!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - probleme ridicare gard Diana Vladaia Diana Vladaia Stie cineva vreo firma de paza care intervine pentru supravegherea lucrarilor de restabilire/construire gard intre vecini? Vecinii fac scandal, iar eu nu-mi ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma acuza pe nedrept ca i-am luat din teren iar primaria ii da dreptate! popa_sorin popa_sorin buna ziua,va multumesc anticipat tuturor celor care imi pot da vreo idee sau vreun sfat! este vorba de casa mea parinteasca ,avem un vecin care ne acuza ca ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii adrian_25jones adrian_25jones Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si evantual ceva legi care sa ma ajute in solutionarea problemei de mai jos . Parintii mei detin in mod legal ... (vezi toată discuția)