avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent - probleme ridicare gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent - probleme ridicare gard

Stie cineva vreo firma de paza care intervine pentru supravegherea lucrarilor de restabilire/construire gard intre vecini?
Vecinii fac scandal, iar eu nu-mi pot ridica gard in spatele casei, intrucat de 10 ani ameninta pe toata lumea sa nu ne apropiem sa facem gardul.
Si oamenii din sat cu care vorbisem au fost amenintati, astfel ca acum caut si muncitori.
Nu doresc ajungerea in instanta, granituire, eventual revendicare, etc....
Mentionez ca am cadastru, iar Primaria si Politia mi-au dat dreptate ca pot ridica gardul ca doar este terenul meu.

Ce solutii aveti?
Multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:52, 18 Septembrie 2013
Dacă se opun pe motiv că nu acolo ar fi limita de proprietate, că acolo este terenul lor pe care îl stăpînesc în fapt, ridicarea gardului ar putea constitui infracţiunea de tulburare de posesie.

Pînă la urmă, acţiunea în instanţă este singura care poate conduce la soluţionarea litigiului printr-un titlu executoriu. Primăria, poliţia şi oricine altcineva nu fac decît să emită păreri. Decizii (susceptibile de a fi puse în executare) poate pronunţa doar instanţa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme teren cumparat nicupapici82 nicupapici82 Buna seara , am cumparat un teren dupa care am fact demersurile pentru intabulare,identificare si imprejmuire . In timp ce lucrarea de identificare era depusa ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire gard oana_creti oana_creti Buna ziua, Am o problema cu vecinul meu. Am acte de proprietate pe un teren la tara, am cadastru, intabulare, toate actele cerute de lege (dorim sa ... (vezi toată discuția)