avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme teren cumparat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme teren cumparat

Buna seara , am cumparat un teren dupa care am fact demersurile pentru intabulare,identificare si imprejmuire . In timp ce lucrarea de identificare era depusa la cadastru in vederea vizarii un vecin care detine o cladire vecina a ingradit fara autorizatie mai multe terenuri inclusiv al meu. dupa ce am obtinut viza oficiului de cadastru pe lucrarea respectiva si chiar autorizatie de constructie a gardului imprejmuitor, mam ales cu o plangere penala pentru tulburare de posesie. Cum pot sa imi ingradesc terenul fara comflicte ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 20:17, 6 Martie 2014
Este cazul unei actiuni in granituire si revendicare! Proprietarul care nu are posesia terenului isi solicita terenul de la posesorul neproprietar!
Prima data depuneti la primarie o sesizare ca a facut gard fara autorizatie, pentru ca trebuie autorizatie si pentru construirea gardului, in 2-3 zile o sa ii trimita politia comunitara pe cap si o sa-l oblige sa desfaca gardurile. Daca nu rezolvati asa ,faceti demersurile in instanta.
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2014
pusa2mimi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan tulburare posesie gtroman gtroman Buna ziua. In urma cu aprox 15 ani am cumparat un teren cu o casa veche pel el, acum am decis sa demolez casa si sa construiesc alta doar ca am avut neplacuta ... (vezi toată discuția)
Cadastru dragos64 dragos64 buna ziua! am cumparat in 1991 casa bunicilor si pe act nu am decat 250 mp.pentru ca atat permitea legea la vremea respectiva, ulterior am facut cerere la ... (vezi toată discuția)
Mutare gard si inscriere carte funciara Mircea Razvan Mircea Razvan Tatal meu veteran de razboi impreuna cu mama mea au achizitionat un teren de 500m.p. in 1957 la Busteni.La acea data nu erau consemnate laturile ci numai ... (vezi toată discuția)