Multumesc pentru raspuns.
Am citit textul de lege dar, as fi dorit niste precizari.
De exemplu cum interpretati "nu se regăsesc într-o altă structură organizatorică"?
Structura organizatorica este practic organigrama.
O institutie de stat locala, poate avea mai multe structuri organizatorice?
Multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca postul de paznic poate fi considerat post unic, chiar daca in fisa postului fiecarui paznic sunt specificate aceleasi atributii.
Multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca un salariat care se afla in CFS (are contractul de munca suspendat cu acordul partilor), poate prezenta certificat medical la locul de munca.
Multumesc!
DISTRIBUIRE SUME POPRIRI
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum distribui o suma retinuta unui salariati reprezentand 1/2 din venitul net, la mai multi executori.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca persoana care vizeaza CFP, poate face parte din comisia de receptie a materialelor si obiectelor de inventar?
Multumesc!
Multumesc pentru raspuns.
Totusi, trecand peste textul din regulament referitor la calitatile si responsabilitatile DPO precum si peste textul referitor la incompatibilitati, credeti ca un salariat care are acces la datele personale ale tuturor angajatilor (cel care se ocupa de calculul salariilor), poate fi numit responsabil privind protectia datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date? Mentionez ca nu are functie de conducere;
In situatia in care este posibil acest lucru, pe acest salariat cine il informeaza/consiliaza in domeniul prelucrarii datelor prelucrare cu privire la obligațiile care le revin referitoare la protecția datelor?
Multumesc!