avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate Druga mihaela

Activitate Druga mihaela

Mulțumesc


Valeriu Chirita a scris:

Da, atât timp cât aveți codul CAEN (pentru vânzări online) autorizat.

Daca am PFA , pot sa imi deschid un magazin on-line de vânzări accesorii nunta ( buchete, lumânări etc) ?? Mulțumesc anticipat. Aștept răspuns
Bună ziua . Soțul meu a ieșit la pensie și vrea să mă ia în întreținere sau coasigurat nu știu dacă zic bine. Pt medicul de fam .in caz de mă îmbolnăvesc Eu sunt casnica. Se poate ? Mulțumesc pt eventualele răspunsuri
Mdaaa, cum bănuiam. Va multumesc
Da, am depus . Tatăl a și stat ultima lună în CCC., Și a revenit ulterior la muncă . Eu am născut pe 07 10 19 , am stat cele 42 de zile și după am depus dosarul de indemnizație Ccc cred că aproape de luna decembrie 2019.
Nu a lăsat . Are IBAN-ul de pe cardul lui
Bună ziua. Până pe 6 septembrie am fost în ccc , iar de pe 7zept-7 octombrie ultima lună a fost soțul . Luna aceasta mi a intrat pe card toată indemnizația . Este ok?sau trebuia să iau doar pe cele 6 zile.? Mă ajuta cineva?
Mulțumesc pt raspuns
Bună seara, concediul meu de ccc se termina pe 07 10 2021. Soțul a intrat în ultima lună a tatălui de ccc cu data de 06 09 2021. Cu ce data trebuie sa îmi dau demisia de la locul de munca?. ( Nu mă mai întorc)
Am înțeles. Eu nu mă mai întorc la servici și vreu sa ia soțul stimulentul de inserție pe un an. De aceea el trebuie neapărat să intre ultima lună a tatului în ccc sa beneficiem de stimulent. Corect?