avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Soțul meu a ieșit la pensie și vrea să mă ia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Soțul meu a ieșit la pensie și vrea să mă ia coasigurat ...

Bună ziua . Soțul meu a ieșit la pensie și vrea să mă ia în întreținere sau coasigurat nu știu dacă zic bine. Pt medicul de fam .in caz de mă îmbolnăvesc Eu sunt casnica. Se poate ? Mulțumesc pt eventualele răspunsuri

Alte discuții în legătură

Coasigurat tomoiaga ramona tomoiaga ramona daca sotul este pensionar si sotia casnica,iar doamna vrea sa se interneze,mai are aceasta dreptul de coasigurat? ramona tomoiaga. multumesc!!!!!=D>:luck: (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Acte necesare inscrierii la medicul de familie mamica84 mamica84 1. Ma intereseaza sa stiu ce acte sunt necesare pentru ca sotul meu sa fie inscrie la acelasi medic de fam unde sunt si eu. Dansul imi spune ca nu isi ... (vezi toată discuția)