avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare inscrierii la medicul de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare inscrierii la medicul de familie

1. Ma intereseaza sa stiu ce acte sunt necesare pentru ca sotul meu sa fie inscrie la acelasi medic de fam unde sunt si eu. Dansul imi spune ca nu isi aminteste sa fi avut vreun medic de familie, intrebarea mea este cum se poate verifica asa ceva? Va trebui sa merg la casa de sanatate sa intreb sau cum sa procedez ?
2. Eu acum am intrat in somaj, iar el este casnic cum procedez ca stiu ca la medic de fam trebuie adv vizata de casa de sanatate. Eu acum daca sunt somer iar este coasiguratul meu ce trebuie sa fac? sa iau adv de la somaj si sa o duc la medicul de fam???
Va rog ajutati-ma!
Multumesc in avans!
Cel mai recent răspuns: mamica84 , utilizator 13:19, 27 Septembrie 2014
Acte necesare pentru inscrierea la medicul de familie:
- copie carte de identitate
- adeverinta de salariat sau de asigurat de la CAS daca nu este salariat: talon de pensie unde e cazul

Mergeti la medicul de familie pe care il doriti,completati acolo o cerere prin care solicitati inscrierea pe lista lui si imediat puteti beneficia de servicii medicale.
Multumesc dar daca sunt somer?? cum sa procedez???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic familie inscriere ser192 ser192 Buna ziua, Daca nu ai un venit ,ce acte trebuie pentru inscrierea la medicul de familie . Mentionez ca am buletinul pe Ilfov Bragadiru. (vezi toată discuția)
Inscrierea pe lista unui medic de familie spirala spirala Va rog frumos daca imi puteti spune care sunt pasii necesari pt inscrierea la un medic de familie sau pentru schimbarea medicului actual cu un altul.Ce acte ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile si demersurile pentru a deveni coasigurat cas? virgil_xxl virgil_xxl Buna ziua. Am o mare nelamurire cu casa de asigurari de sanatate si am incercat sa ma informez prin telefon dar nici ei nu stiu exact... Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)