avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate Andi24

Activitate Andi24

Răspuns la discuția Fise fiscale pe perioda CCC
nu se face fisa fiscala pt perioada de CIC
daca impozitul la nivelul trimestrului 3 a fost 0, se procedeaza la fel? Adica daca se declara impozitul egal cu trim 3(deci 0) se poate depune declaratia 101 pana in aprilie?
Răspuns la discuția facilitatI OG.30/2011
Doamna de la ghiseu de la finante m-a sfatuit sa platesc prin foaie de varsamant cash pentru ca altfel nu beneficiez de oug 30/2011
Răspuns la discuția facilitatI OG.30/2011
Multumesc. Sumele pe care ar trebui sa le platim sunt destul de mari. Daca facem plata dintr-un cont al unei persoane fizice in conturile finantelor si apoi le facem o adresa cum ca de la noi provin banii ar fi in regula?
Răspuns la discuția facilitatI OG.30/2011
Multumesc. Pacat ca nu exista un mesaj clar referitor la aceste penalitati pentru cei cu conturile poprite ca sa stim si noi cum sa facem.
Răspuns la discuția facilitatI OG.30/2011
Din cate stiu era vorba sa se revina asupra ordinului pentru a permite si celor cu conturile poprite sa se foloseasca de aceste facilitati. Ati mai auzit ceva noutati? Ar fi destul de ridicol sa mergi cu banii in geanta la casierie ca sa platesti.
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Cum se calculeaza? se iau in considerare veniturile lunii aprilie din 17 aprilie 2007 si ale lunii aprilie din 2008 pana in 17 plus celelalte luni si se imparte la 12?Multumesc.
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Buna ziua si la multi ani! care venituri se iau in calcul la 0.85% din media veniturilor ultimelor 12 luni? daca eu am nascut in 17.aprilie.08 se iau veniturile din aprilie 2007 pana in martie 2008 (luni intregi sau din 17.aprilie.07 pana in 17.aprilie.08...fractionat?....Multumesc.
Va multumesc foarte mult. Si eu gandeam la fel dar nu eram sigur. O zi buna!
Am inteles. In legatura cu baza de calcul a acestui salar mediu. Ce trebuie sa cuprinda? Toate salariile sau doar cele care nu sunt suspendate ? Multumesc.