avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate Serenax7

Activitate Serenax7

Scuze, initial am cautat raspunsul pe site , netul a mers greu si nu am stiut ca s-a postat ceva. Acum nu mai pot sa sterg postarea.
Ce pot face daca primaria a atribuit in proprietate un teren cu o suprafata mai mare decat cea care apare in hotararea judecatoreasca? Mentionez ca terenul nu are cadastrul facut.
revizuire hotarare judecatoreasca civila
Răspuns la discuția Succesiune
Nu am detaliat :y este verisoara celei decedate si mai sunt in viata urmasii lui a ( sora vitrega) si b (firate).
Răspuns la discuția Succesiune
La data aceasta nu mai sunt in viata decat urmasii, respectiv copiii celor 4 frati.Urmasii surorii vitrege au vreun drept la succesiune?
Discuție Succesiune
Buna ziua,la incheierea casatoriei sotia a venit cu o fiica din prima casatorie si 2 terenuri; impreuna au mai avut 3 fii.In 1991 primaria a emis actul de proprietate urmasilor in cote egale astfel fiica vitrega= a si un fiu= b (in viata la acea data ) si 2 fete=x,y ( fiecare mostenitoare a celorlalti 2 fii ). Una dintre fetele mostenitoare x a decedat fara urmasi . Cum se va imparti partea ei in urma unei succesiuni?
Răspuns la discuția vanzare teren cu precontract
nu se poate face cadastrul sunt incurcaturi cu celelalte parcele care deja il au .
Buna ziua,detin impreuna cu matusa mea un teren agricol ,pentru care nu s-a putut face cadastrul pana acum si nu se stie cand primaria va descurca lucrurile pentru a-l putea face. Matusa mea a gasit un cumparator care vrea sa faca precontract de vanzare-cumparare . Este riscanta aceasta metoda? Ce sfaturi imi puteti da? Ce ar trebui sa fac?