avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revizuire hotarare judecatoreasca civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revizuire hotarare judecatoreasca civila

revizuire hotarare judecatoreasca civila
Cel mai recent răspuns: Serenax7 , utilizator 07:46, 15 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este întrebarea dvs?Vreți sa vedeți dacă am auzit de revizuire sau ce articol o reglementează?Nu credeți ca atunci când adresați o întrebare puteți scrie mai mult de 4,5 cuvinte adăugând eventual un va rog și un multumesc?
Scuze, initial am cautat raspunsul pe site , netul a mers greu si nu am stiut ca s-a postat ceva. Acum nu mai pot sa sterg postarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa stergi articole cu tine de pe internet ? Balan_Titus Balan_Titus Buna ziua. In urma unui proces care a fost mediatizat ( slab mediatizat, dar totusi mediatizat ) numele unui cunoscut a aparut in presa scrisa si in diverse ... (vezi toată discuția)
Despre datornici si publicarea numelor courvoisier courvoisier Cunoasteti un motiv foarte serios pentru care nu are voie \"nimeni\" sa afiseze pe site (public) numele datornicilor? (vezi toată discuția)
Merge greu! teoma teoma Nu cred ca e vina mea, pentru ca intru pe avocatnet si de acasa si de la serviciu, si de fiecare data merge greu. Fie apesi pe butonul de forum si NIMIC, nu se ... (vezi toată discuția)