avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Despre datornici si publicarea numelor
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Despre datornici si publicarea numelor

Cunoasteti un motiv foarte serios pentru care nu are voie "nimeni" sa afiseze pe site (public) numele datornicilor?
Cel mai recent răspuns: courvoisier , utilizator 22:45, 19 Februarie 2016
Cuvantul "nimeni" nu este adecvat: cunosc destule site-uri care afiseaza asa ceva.
Atat timp cat sunt precizate nume fara date de identificare ,nu se incalca nici o dispozitie in vigoare
Vedeti listele partilor din cauzele pe rol-afisate pe site-ul instantelor de judecata....
A fost o conventie. Si nici macar nu vreau sa le fac reclama, caci sunt "nimeni" Toata lumea, (vorbesc de cei informati), toata lumea stie CINE a promis ca va publica lista/listele. Va rog sa nu aruncati apa din copaie cu...copilul. Sa ne concentram pe esenta! Nu vor putea sa publice!














Un articol de lege interzice ca situatia unui contribuabil sa fie comunicata unei alte parti. Se poate face numai cu acceptul scris al contribuabilului in cauza. Credeti ca ar fi amatori?! Credeti ca afp are timp de corespondenta oficiala pentru a cere acceptul atator datornici si a astepta raspunsul? Credeti ca ar risca un posibil proces, daune, etc?
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2016
courvoisier, utilizator
Totusi, ne puteti spune despre ce este vorba - si da, in speta asociatiilor de proprietari ca de restul chiar nu ne intereseaza.

Vorbiti de un aricol de lege - dati-ne amanunte !

Alte discuții în legătură

Caldura afisata pe lista de plata aaa123 aaa123 cum este corect sa fie afisata caldura pe lista de plata a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari: valoarea gigacaloriei sau ... (vezi toată discuția)
despre datornici (discutii juridice- drept civil) courvoisier courvoisier Subiect: Despre datornici Cunoasteti un motiv foarte serios pentru care nu are voie \"nimeni\" sa afiseze pe site (public) numele datornicilor? Secretul ... (vezi toată discuția)
ce inseamna perioada- zile/luni/ani? courvoisier courvoisier Un articol din Normele metodologice de aplicare a Legii 230/2007, 1588/2007, prevede ca asociatia poate functiona fara administrator PE PERIOADA CAT ASOCIATIA ... (vezi toată discuția)