avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... caldura afisata pe lista de plata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

caldura afisata pe lista de plata

cum este corect sa fie afisata caldura pe lista de plata a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari: valoarea gigacaloriei sau valoarea /mp? Oricare ar fi varianta corecta, este in schimb si OBLIGATORIU afisarea ei pe lista de plata?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:43, 21 Martie 2010
Exista obligativitatea legal prevazuta de catre ordinul nr 1969/2007 reglementari contabile pentru persoane juridice nonprofit,ca lista de intretinee ,pentru asociatiile de proprietari sa fie conform cod 14-6-28,care in rubrica finala - cheltuieli pe cota parte indiviza,incalzire ,obliga afisare baza de calcul cheltuiala
caldura se plateste la cota-parte, adica in functie de suprafata ap.
@aaa123
La ce "caldura" va referiti? Nu se intelege din intrebare ce vreti sa stiti.
In tabel, la rubrica Caldura, se afiseaza valoarea pe care o are un apartament de plata. In lei.
:offtopic:
Aveti doua topicuri deschise cu "caldura". Nu credeti ca e cazul sa va conformati rugamintii mele de a posta intr+un singur topic tot ce vreti sa stiti despre un subiect?
Aveti doua ID-uri @laurentiuo si @aaa123. Hotarati-va la unul singur si postati problema si topicul, nu ne mai derutati cu doua ID-uri si cu topicuri peste topicuri pe aceeasi problema.
Data viitoare va blochez topicul deschis sau vi-l sterg!
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre suprafata utila si penalitatile pentru restantieri M. Gradinaru M. Gradinaru 1.Pentru intocmirea listelelor de plata a cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei se foloseste un program din care lipseste rubrica „Suprafata ... (vezi toată discuția)
Tabel intretinere.........care este forma legala ?? elevic elevic Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema(din multe altele pe care le am cu asociatia de proprietari) in ceea ce priveste modelul listei de ... (vezi toată discuția)
Model lista de plata ContSters189595 ContSters189595 va rog, cine poate sa/mi trimita un model lista de plata in care sunt incluse si rubrica pierderi cpi , facturi ...etc as dori un model mai amplu -- adica ... (vezi toată discuția)