avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Despre datornici si publicarea numelor
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Despre datornici si publicarea numelor

Cunoasteti un motiv foarte serios pentru care nu are voie "nimeni" sa afiseze pe site (public) numele datornicilor?
Cel mai recent răspuns: courvoisier , utilizator 22:45, 19 Februarie 2016
Probabil ca nu se refera la datornicii catre asociatia de proprietari.
E greu de inteles ce vrea @courvoisier. Totusi in ultimul mesaj spune:
Credeti ca afp are timp de corespondenta oficiala pentru a cere acceptul atator datornici si a astepta raspunsul?

Cred ca "afp" poate insemna "Administratia finantelor publice" sau ceva de acest gen.
O sa mut acest subiect, nefiind in legatura cu asociatiile de proprietari.
Un inteligent sau indragostit a postat-o aici, eu am solicitat altceva, deoarece stiu ca aici nu aveam cu cine sa schimb opinii pe acest subiect. Numai ca va rog sa verificati daca ati mutat-o acolo unde am ales eu si unde apartine. Fiti amabil si va multumesc. Nu este prima data cand mi se intampla sa nu mi se respecte optiunea, dar probabil, cineva acolo sus stie ca sunt pasionata de AP.
afp, Administratia Sector...a Finantelor Publice (Secretul fiscal- interesant!)
Va raspund si dumneavoasrtra: intrebarea trebuia sa fie postata la discutii juridice, drept civil. Asta am selectat- nu este vina mea ca a fost postata aici, am scris si mai sus. Imi pare rau ca ati citit ce nu va intereseaza. Nu stiu cine se ocupa de asta, dar probabil ca s-a mers pe...precedent, asa a aparut la AP. Azi, am pus o intrebare si la subiect am adaugat si rubrica, sa nu mai fie probleme.
Indiferent unde postati, va sugerez sa scrieti clar ceea ce vreti, fara prescurtari si sa expuneti povestea asa cum ati sta de vorba cu cineva fata in fata. Nu este firesc sa dezlegam aici cuvinte incrucisate. Atat timp cat nu va exprimati clar este dificil ca cineva sa va raspunda corect.
Va inteleg, ocupat cu problemele administrative din bloc, dv nu aveti timp sa va informati...am sa va ajut. Iata despre ce era vorba: o entitate administrativa a statului roman, a anuntat ca va publica numele tuturor datornicilor (debitorilor) la stat, pe site. Dar acea entitate nu va putea sa faca acest lucru, datorita unui OG, care interzice acest mod de publicitate, in numele secretului fiscal. Mai multe detalii, cautati, iar daca nu gasiti, voi mai reveni. Din motive de discretie nici acum nu spun numele entitatii. Dar, de fapt, nu are legatura cu problemele existentiale ale asociatiilor, deci, nu va bateti capul. Va dati seama ca nu puteati sa intelegeti astfel de subiecte! mai ales la rubrica asta.
Cat despre mine, am avut o conversatie foarte placuta si instructiva pe o alta tema, la sectiunea discutii juridice, drept civil.

Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2016
courvoisier, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura afisata pe lista de plata aaa123 aaa123 cum este corect sa fie afisata caldura pe lista de plata a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari: valoarea gigacaloriei sau ... (vezi toată discuția)
despre datornici (discutii juridice- drept civil) courvoisier courvoisier Subiect: Despre datornici Cunoasteti un motiv foarte serios pentru care nu are voie \"nimeni\" sa afiseze pe site (public) numele datornicilor? Secretul ... (vezi toată discuția)
ce inseamna perioada- zile/luni/ani? courvoisier courvoisier Un articol din Normele metodologice de aplicare a Legii 230/2007, 1588/2007, prevede ca asociatia poate functiona fara administrator PE PERIOADA CAT ASOCIATIA ... (vezi toată discuția)