avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren cu precontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren cu precontract

Buna ziua,detin impreuna cu matusa mea un teren agricol ,pentru care nu s-a putut face cadastrul pana acum si nu se stie cand primaria va descurca lucrurile pentru a-l putea face. Matusa mea a gasit un cumparator care vrea sa faca precontract de vanzare-cumparare . Este riscanta aceasta metoda? Ce sfaturi imi puteti da? Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Serenax7 , utilizator 07:37, 1 Martie 2019
De ce așteaptă mătușa să i-l faca primăria?
Sa si-l faca singura și apoi să vândă.
nu se poate face cadastrul sunt incurcaturi cu celelalte parcele care deja il au .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant furat de matusi ?? summertime summertime Mama mea, care este decedata, a mostenit impreuna cu 2 surori, un teren de la mama lor. Matusile mele au obtinut tilul de proprietate pe acest teren, ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren adu_alin adu_alin buna ziua,am si eu o intrebare,vreau sa recuperez un teren de la matusa mea(terenul a fost intotdeauna in folosinta familiei mele dar din anumite incurcaturi ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren marimara marimara Detin un teren care are toate actele in regula, adica cadastru si intabulare ; acest teren a fost incadrat ca extravilan pana in urma cu doua luni, cand a ... (vezi toată discuția)