avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Activitate Monikmituk

Activitate Monikmituk

Mama vrea sa doneze la cei 2 copii imi cer scuze ca nu am precizat nu Era vb de avere

gi-jane2 a scris:

2 din 10 ce, doamna?
Trebuie sa dezbata succesiunea dupa tata și apoi mama, daca are discernamant și mai apuca, sa semneze un contract de intretinere cu cei 2.
Nu cred ca merita efortul. Așteptați sa decedeze mama și dezbateti succesiunea dupa amândoi ca doar nu va îngrijiți mama ca să va dea averea.

Buna seara ! Am nevoie de un sfat . Situatia urmatoare tata murit mama traieste are 94 de ani si au doar 2 din 10 au grija si vor 2 sa le ramana lor cum sa procedeze cei 2 va rog ?
Noi ca nepoti ce obligatii avem ? Noi mergem cum putem la ea odata de 2 ori pe sapt cu mancare cand putem nu avem nici noi avem copii mici nu ii putem lasa copii sa avem grija mereu de bunica ! Va multumesc frumos pt eventuale raspunsuri
Buna ziua ! Am si eu o situatie daca vreti sa ma ajutati cu un raspuns ! Va multumesc! O mama cu 2 fete una a murit si are trei copii si una e in viata ! Apartament se împarte in 2 fata si celor trei copii ! Dar daca zice ca fata are numai ea grija se poate lua mi mult ?
Si daca spune ca are grija numai ea sau ca o ajuta cu bani ? Nu poate sa ia 75 la suta ?
Buna dimineata ! Am si eu o situatie daca ma puteti lamuri va rog . Deci bunica a rămas singura ea a avut 2 fete una a murit . Fata vrea sa faca sa ii ramana 75 din apartamentul in care sta bunica se poate ? Fata care ia murit are 3 copii . 2 se mai duc la ea odata pe sapt unul e plecat . Nepotii la care ia murit mama nu au dreptul la nimic ?
Am intrat în concediul prenatal pe 28 mai și nu cred ca nasc pana fac 84 zile sa ramana 42 zile . Nasc mai tarziu si nu stiu cum sa fac sa nu pierd indemnizația
Mai am o intrebare cred ca depășesc 126 de zile de prenatal cum procedez sa nu pierd indemnizația?
Discuție 126 concediu
Depășesc 126 de prenatal si nu stiu cum sa procedez
Multumesc mult