avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata ! Am si eu o situatie daca ma puteti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata ! Am si eu o situatie daca ma puteti lamuri va ...

Buna dimineata ! Am si eu o situatie daca ma puteti lamuri va rog . Deci bunica a rămas singura ea a avut 2 fete una a murit . Fata vrea sa faca sa ii ramana 75 din apartamentul in care sta bunica se poate ? Fata care ia murit are 3 copii . 2 se mai duc la ea odata pe sapt unul e plecat . Nepotii la care ia murit mama nu au dreptul la nimic ?
Cel mai recent răspuns: Monikmituk , utilizator 18:05, 28 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mostenirea bunicii se imparte in doua.

1/2 mosteneste fata care traieste.
1/2 mostenesc impreuna cei 3 copii ai fetei care a murit.
Si daca spune ca are grija numai ea sau ca o ajuta cu bani ? Nu poate sa ia 75 la suta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am si eu o situatie daca vreti sa ma ajutati cu un ... Monikmituk Monikmituk Buna ziua ! Am si eu o situatie daca vreti sa ma ajutati cu un raspuns ! Va multumesc! O mama cu 2 fete una a murit si are trei copii si una e in viata ! ... (vezi toată discuția)
Mostenire florinlarion florinlarion bunic+bunica decedati. ei au avut 2 copii(fata+baiat ambii decedati) fata a avut 5 fete care traiesc si sint casatorite. baiatul a avut 4 copii(2 baieti+2 fete ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire danielbotezatu danielbotezatu Buna, Am o intrebare legata de dezbaterea mostenirii. Bunicii au avut doi baieti, fiecare cu cate 5 copiii. Au murit in ordinea asta: bunica, unchiul si ... (vezi toată discuția)