avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate tirsanott

Activitate tirsanott

rafaelradu a scris:

Tirsanott...cred ca nu ai citit bine ce am scris...dupa tine toata lumea da tepe...daca nu si a platit omu doua luni o rata ....gata e tepar ....stai linistit ca nu e primul credit care l am facut si nici ultimul ...am incheiat cu cei de la eos o intelegere de plata a datoriei si tin sa te anunt ca desi "rata "este mare fac fata..pt ca nu s tepar si nu fug ca alti de datorii...referitor la datul in judecata pe cineva pt ca si a facut meseria ...o poti face...conteaza si felul in care a facut o..dupa ce ai scris tu pe forum ...cred ca esti o persoana care daca ar fii fost in situatia mea te ai fi pierdut cu firea de la prima convorbire telefonica cu ei...avand in vedere ca au amenintat cu puscaria si au vorbit vulgar ...sperand ca nu am "vorbit"pt tine ca bulgarul din reclama de la ford..iti urez sanatate si succes cu postatul pe forum..;)

Prietene. Nu am afirmat ca toti ar fi tepari. Dc ai fi citit cu atentie fara sa fi foarte ocupat cu replica acida, ai fi observat ca nu ma refer la toti. Sunt, intr-adevar cateva exceptii, dar sunt putine, cand oamenii nu-si permit sa plateasca, dar asta nu inseamna ca sunt in aceeasi oala cu teparii.
Iar tu, daca tot esti asa mandru de posibilitatile tale, de ce nu ai platit la timp, astfel nu era nevoie sa platesti o rata asa mare.
Desi nu va vine sa credeti, sunt un anti KSI convins, insa nu sunt de acord cu teparii, din cauza carora au ajuns toate in tara asta asa cum au ajuns.
rafaelradu a scris:

:)...salut....sa deviat de la subiectul forumului...eos ksi ramane o problema majora pt toti care au fost contactati de ei...nesimtirea lor este imensa si depaseste orice limite ..avand in vedere ca "am jucat ca ei"dupa ce voi termina datoria de achitat voi avea nevoie de un avocat bun pentru ai da in judecata pt.felul in care trateaza datornici...incepand de la amenintari si tipete la telefon pana la mesajele stresante de zi cu zi....avand in vedere ultima iesire a doamnei consultant de la eos ksi incep sa cred ca locul celor de acolo este langa tipul din reclama de la altex...cea cu halatul...

Ce te face sa crezi ca ar trebui tratati datornicii altfel decat niste tzepari? Cazurile in care cei care nu mai platesc creditele din cauze "umane" sunt foarte rare. De o bicei cei care nu mai platesc, nu mai platesc pentru ca au impresia ca asa merge treaba. Ei bine si cei care umbla sa recupereze banii, o fac tot pentru ca asa merge treaba.
Cand ai semnat contractul de credit te-ai angajat sa platesti ratele la timp si in fiecare luna, nu dupa bunul tau plac si daca ai chef s-o faci.
Asa ca, unii ca EOS KSI sau altii (si crede-ma, sunt destui) fac ceea ce trebuie sa faca. Recupereaza debite de la cei care ar trebui sa le plateasca de buna voie.
Cat despre avocatii pe care tu, vrei sa ii tocmesti sa dai pe nu stiu cine in judecata, nu stiu daca vor face altceva decat sa-ti ia banii sau doar sa rada de tine (dc. ai noroc), pentru ca nu poti da pe cineva in judecata pentru ca si-a exercitat dreptul de a recupera o datorie pe care tu O AVEAI.
Parerea mea.
Este vorba despre o casa undeva la tara, care a apartinut bunicilor mei. Anul trecut a murit si bunica (in 2001 a murit bunicul) si casa a ramas goala. In 1997 a murit tatal meu (era singurul lor copil).
Eu, de asemenea, nu mai am frati.
As vrea, daca se poate, sa-mi spuneti, in conditiile in care nu exista nici un fel de act de proprietate, cum as putea obtine acest act si ce demersuri sunt necesare.
Casa este situata in Transilvania si a fost construita de bunicii mei in anii '60.
Nu stiu de unde sa incep, avand in vedere ca nu gasesc acte de proprietate. Nu ca nu ar fi fost, dar e posibil sa se fi pierdut.
Va multumesc foarte mult.
Am inteles, dar cum se procedeaza in cazul in care la parterul blocului s-a deschis un restaurant care este in 90% din timp plin?
Acolo se face consum nu gluma.

stefutza3 a scris:

alstmo a scris:

Buna ziua,

exista vreo reglementare privitor la plata intretinerii de catre o firma care isi desfasoara activitatea intr-o scara de bloc? In cazul nostru este vorba despre un coafor cu 8 angajati. Cate persoane ar trebui trecute la intretinere?

Exista vreo regula in acest sens?

Multumesc anticipat,

hot 1588:
Art. 37
(1) Cheltuielile care sunt determinate de numarul persoanelor care locuiesc in condominiu si nu pot fi individualizate pe fiecare proprietar pe baza unor dispozitive de masura se repartizeaza proportional cu numarul de persoane care locuiesc sau desfasoara activitati in cladire in luna pentru care se calculeaza lista de plata si reprezinta cheltuielile asociatiei pentru: apa si canalizare; combustibil pentru prepararea apei calde menajere si a hranei; energia electrica utilizata pentru functionarea instalatiilor comune; colectarea deseurilor menajere; vidanjare. Modul de repartizare a acestor cheltuieli se stabileste printr-o conventie aprobata de comitetul executiv al asociatiei de proprietari.
(2) Conventia prevazuta are durata nedeterminata, fiind valabila pe toata perioada activitatii desfasurate de detinatorii prevazuti la alin. (1), si se actualizeaza periodic, in functie de elementele noi care intervin, in functie de numarul persoanelor care desfasoara zilnic activitati in spatiul sau apartamentul respectiv, de numarul mediu zilnic de clienti si de obiectul de activitate. Numarul acestora se stabileste de detinatorul spatiului si se certifica de comitetul executiv al asociatiei de proprietari. Acest numar se utilizeaza pentru calculul cheltuielilor pe persoana aferente spatiului respectiv.