rafaelradu a scris:
:)...salut....sa deviat de la subiectul forumului...eos ksi ramane o problema majora pt toti care au fost contactati de ei...nesimtirea lor este imensa si depaseste orice limite ..avand in vedere ca "am jucat ca ei"dupa ce voi termina datoria de achitat voi avea nevoie de un avocat bun pentru ai da in judecata pt.felul in care trateaza datornici...incepand de la amenintari si tipete la telefon pana la mesajele stresante de zi cu zi....avand in vedere ultima iesire a doamnei consultant de la eos ksi incep sa cred ca locul celor de acolo este langa tipul din reclama de la altex...cea cu halatul...
Ce te face sa crezi ca ar trebui tratati datornicii altfel decat niste tzepari? Cazurile in care cei care nu mai platesc creditele din cauze "umane" sunt foarte rare. De o bicei cei care nu mai platesc, nu mai platesc pentru ca au impresia ca asa merge treaba. Ei bine si cei care umbla sa recupereze banii, o fac tot pentru ca asa merge treaba.
Cand ai semnat contractul de credit te-ai angajat sa platesti ratele la timp si in fiecare luna, nu dupa bunul tau plac si daca ai chef s-o faci.
Asa ca, unii ca EOS KSI sau altii (si crede-ma, sunt destui) fac ceea ce trebuie sa faca. Recupereaza debite de la cei care ar trebui sa le plateasca de buna voie.
Cat despre avocatii pe care tu, vrei sa ii tocmesti sa dai pe nu stiu cine in judecata, nu stiu daca vor face altceva decat sa-ti ia banii sau doar sa rada de tine (dc. ai noroc), pentru ca nu poti da pe cineva in judecata pentru ca si-a exercitat dreptul de a recupera o datorie pe care tu O AVEAI.
Parerea mea.