avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate Ckay

Activitate Ckay

Teren achiziționat chiar înainte de căsătorie ,casa construita pe acest teren după căsătorie ,dar soțul nu apare în nici un act cu privire la teren sau casă. Ce putem face pentru a fi trecuți amândoi în actele casei?Mulțumesc!

Va mulțumesc frumos pentru răspuns.

CHKa a scris:

Legea 263/2010 este Legea Pensiilor , nu puteti fi incadrat pe baza ei in grad de handicap , iar art 1 din aceasta lege NU are litera b ( nu are nici o litera , de altfel ) . DGASPC aplica Legea 448/2006 , care prevede protectia si drepturile persoanelor cu dizabilitati . Decizia de respingere se contesta la Comisia superioara de evaluare a persoanelor adulte cu handicap in termen de 30 zile calendaristice de la comunicare . Pare ca ati iesit din termen ( depinde si cand ati primit-o ) ...

Bună seara!Am fost diagnosticata cu carcinom mamar grad 3a..Am depus actele pentru încadrarea în grad de handicap la DGASPC Constanța în data de 31 .05 primind răspuns de la aceștia în luna iulie cum ca nu m-as încadra.Vreau sa menționez ca în alte județe s-a dat fără probleme în baza legii 263/2010,art.1b.Cum ar trebui sa procedez?
Bună ziua,lucrez intr un spital județean și sub pretextul supravegherii pacienților au fost montate camere .Nu am fost anunțate oficial ,nu exista afis legat de existenta lor.Datorita unui conflict dintre medicul sef si o colega am aflat de fapt ca noi suntem monitorizate audio si video.Ce putem face in aceasta situatie?Este legală aceasta monitorizare?
Buna ziua.Ma confrunt cu o situatie dubioasă și delicată de mai bine de 1 an.Totul a început cu telefoane pe care le primeam dar nu vorbea nimeni,ulterior am blocat acele numere trecând apoi la mesaje cu invitații la o cafea.Greseala mea a fost ca i-am dat soțului meu numărul de telefon și acesta a sunat pentru a depista cine este persoana care ma hartuieste.Mai nou acest psihopat îl sună pe soțul meu spunându i sa ma lase in pace,ca el are o relație cu mine si tot felul de aberatii de genul acesta.Nu stiu ce sa fac,situația devine presantă asupra relației cu soțul și ma simt fără putere sau scăpare. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac,precizez ca nu am avut nici un fel de aventură cu cineva,sunt o femeie serioasă ,cu copii. Va multumesc