avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hărțuire telefonica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hărțuire telefonica

Buna ziua.Ma confrunt cu o situatie dubioasă și delicată de mai bine de 1 an.Totul a început cu telefoane pe care le primeam dar nu vorbea nimeni,ulterior am blocat acele numere trecând apoi la mesaje cu invitații la o cafea.Greseala mea a fost ca i-am dat soțului meu numărul de telefon și acesta a sunat pentru a depista cine este persoana care ma hartuieste.Mai nou acest psihopat îl sună pe soțul meu spunându i sa ma lase in pace,ca el are o relație cu mine si tot felul de aberatii de genul acesta.Nu stiu ce sa fac,situația devine presantă asupra relației cu soțul și ma simt fără putere sau scăpare. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac,precizez ca nu am avut nici un fel de aventură cu cineva,sunt o femeie serioasă ,cu copii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:20, 27 Februarie 2019
Depuneti plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de hartuire.
Cazul poate fi mai complicat decat pare.
Ar fi bine sa aveti avocat care sa se ocupe de caz intrucat plangerea penala trebuie foarte bine redactata.Daca va fi aiurea redactata nu veti rezolva nimic dupa parerea mea.Va trebui sa beneficiati de consiliere juridica aprofundata.
Aveti o problema legata de probe si mai multe probleme...
O sa va explice avocatul cam cat de dificil va fi...daca va dori sa se ocupe la modul serios de caz si sa il rezolva si nu doar sa va asiste cand dati o declaratie...
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj / amenintare letuta letuta Acum catva timp am avut o perioada mai putin fericita in relatia cu sotul meu si am acceptat o aventura de o noapte cu un coleg de serviciu.Desi ii spusesem ca ... (vezi toată discuția)
Hartuire unoarecare2021 unoarecare2021 In urma cu cateva luni am avut o relatie cu un baiat eu fiind gay . Ideea este ca de aproximativ o luna am luat decizia sa ma despart de el . Acesta din ... (vezi toată discuția)
Intrebare? leonida leonida buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: fostul meu cu care ma lupt de 8 ani de zile prin instantele de judecata este inculpat intr-un dosar care a ajuns ... (vezi toată discuția)