mariaf a scris:
deci daca angajatorul nu vrea sa se complice cu concedierea, nici eu nu vreau sa-mi dau demisia,cum pot scapa din situatia asta ca am scazut cu salarul si mai rau cred ca o sa innebunesc.Daca nu renunta el ,sa faca presiuni asupra mea cred ca am sa renunt eu ca sa nu cedez nervos si sa regret mai tirziu dar nu fara sa ii fac o reclamatie ,o plangere ceva la tribunalul muncii sau itm ex;nu semnam state de plata nu a marit salarul deloc anul asta am 528 se lucreaza fara contract ,contractul meu este semnat de altcineva nu de mine,productia e mare iar salariile mici,nu cred ca are voie sa terorizeze pe unu sa plece si pe altul sa-l angajeze,cum a facut si acum 5 luni cind m-am angajat eu si are anunt ca angajeaza,permanent,Am cautat sa ma duc in alta parte dar salar iau dupa pasti si nu mai primeste nimeni acum Va rog sa ma ajutati
Cred ca sfatul dl Elis e unul bun: fa o plangere la ITM. Din cauza noastra se intampla aceste nedreptati: suportam orice fara sa luam nici o masura si de aceea, persoane asemeni sefului tau si nu numai, isi permit sa se comporte astfel, fara sa tina cont de legislatia muncii din RO. Pentru binele nostru, cred ca este timpul sa nu ne mai lasam calcati in picioare. Apropo, plangerile la ITM se pot face si anonim.