avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate Sergiunn48gt

Activitate Sergiunn48gt

Buna ziua,
In 2017 am accesat un imprumut de nevoi personale de la o banca. Dupa un an nu am mai putut platii rata de 1700 de lei lunar . Am mers la banca le.am explicat situatia dar nu au vrut sa ma ajute. Fiind in imposibilitatea de a mai platii am primit dupa cateva luni actele de la bej cum ca a inceput executarea silita. Acum sunt plecat din tara si n.am de gand sa ma mai intorc prea curand in Romania. Pot sa ma astept la surprize ? Sa ma gaseasca ( cym pot sa gaseasca datornicii in strainatate) si sa fie executat si in strainatate? Nu am garantat cu nimic si in tara nu am nimic pe numele meu. Datoria cu toate cheltuielile a ajuns la 80000 lei. Multumesc!
Buna ziua,
Bunica mea a accesat un imprumut Provinent in decembrie 2016 iar ulterior nu l.a mai putut achita. In luna Martie a primit decizia de executare silita de la bej . Valoarea datorata e sub 10000 lei. Bunica ia pensia in data de 1 a fiecarei luni de la postas iar in luna Aprilie si Mai nu a avut nici o poprire. E posibil sa intarzie aceasta poprire mai mult? Mentuonez ca am contestat decizia de executare. Se poate face intelegere cu executorul sa renunte la plexecutare in schimbul platii lunare a unei sume pana aflam daca contestatia a avut succes? Multumesc!
Buna ziua, bunica mea a accesat un imprumut de la Provident in 2016 iar dupa cateva luni nu l.a mai putut achitat. A primit zilele astea de la executor u plic pe numele ei dar documentele penru executarea silita erau pe alt nume. Bunica ia pensia in mana de la postas . Ii se poate pune poprire? E adevarat ca executorul poaye pune sechestru pe apartament choar daca nu e credit ipotecar? Multumesc!

Buna ziua. Am o intrebare. Sotia are o poprire pe cont iar azi cand a intrat indemnizatia de cresterea copilului a fost blocata toata suma. E normal sa blocheze executorul toata suma? Mersi!