LOCUIESC LA CASA SI IN FIECARE SEARA DE LA 21.30-22 PANA LA 0.30, 1, 2 NOAPTEA VECINII MEI PUN MUZICA LA MAXIM SI INCING GRATARUL. TREBUIE SA STAU CU GEAMUL INCHIS TOATA NOAPTEA SI TOT SE AUDE CA SI CUM AS FI LA EI IN CURTE. DISTANTA FATA DE CURTEA LOR E CAM DE 3 METRI. ESTE IN VIGOARE LEGEA NOUA PRIVIND TULBURAREA LINISTII PUBLICE? EI LOCUIESC IN BUCURESTI SI VIN AICI NUMAI VARA DE VREO 3 ANI, LI SE PARE NORMAL SA SE DISTREZE. E A 3A VARA CARE MERGE ASA....UNDE SUN?
Locuiesc intr-o casa aflata in aceeasi curte cu a unui vecin. Casa a avut un singur proprietar care a vandut catre 2 familii. Intrari separate in case. Teren in indiviziune, intrare comuna in curte. Noi avem in acte 100 mp cu constructie(58mp 2 camere parter) vecinul are 200 mp cu constructie (160 mp demisol+etaj)Casele sunt unite pe un perete. La cadastru pe care il facem in comun, fara iesirea din indiviziune ni s-a cerut onorariu cadastrist 1500 lei. Cum impartim suma cu vecinul 50%...50% sau e corect cum cred eu la mp teren: noi 500 lei pt 100 mp si vecinul 1000 lei la 200 mp?
Multumesc
Buna ziua. Am un contract de inchiriere pt un imobil cu 3 proprietari mama cu 62% si cei doi fii cu cate 19 % cote parte din imobil
La inchiriere pt declaratia unica privind impozitul pe chirie impart suma in 3 sau o aloc conform cotelor detinute de fieacare?