avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... TULBURARE LINISTE PUBLICA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

TULBURARE LINISTE PUBLICA

BUNA ZIUA

LOCUIESC LA CASA SI IN FIECARE SEARA DE LA 21.30-22 PANA LA 0.30, 1, 2 NOAPTEA VECINII MEI PUN MUZICA LA MAXIM SI INCING GRATARUL. TREBUIE SA STAU CU GEAMUL INCHIS TOATA NOAPTEA SI TOT SE AUDE CA SI CUM AS FI LA EI IN CURTE. DISTANTA FATA DE CURTEA LOR E CAM DE 3 METRI. ESTE IN VIGOARE LEGEA NOUA PRIVIND TULBURAREA LINISTII PUBLICE? EI LOCUIESC IN BUCURESTI SI VIN AICI NUMAI VARA DE VREO 3 ANI, LI SE PARE NORMAL SA SE DISTREZE. E A 3A VARA CARE MERGE ASA....UNDE SUN?
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
Mircea2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:17, 9 August 2019
Buna ziua,
La Politia Generala sau Locala. Se poate suna si la 112.
Legea 61/1991 ce prevede sanctiuni in aceasta speta este in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini galagiosi di nesimtiti cris_cd cris_cd Buna seara.Am o problema cu niste vecini galagiosi.Sunt la tara, la casa, si ei stau la 3 metri distanta de mine.Si-au deschis un magazin si ca sa atraga ... (vezi toată discuția)
Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat ... knight knight Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat o familie. Barbatul a chemat politia de nenumarate ori la chiriasii mei si politia a constatat ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice danionionescu danionionescu Am o problema cu un vecin care intelege sa-si petreaca weekendurile cu muzica data la maximum, incepand de la ora 11 pana la 4 dimineata fara intrerupere! As ... (vezi toată discuția)