avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Activitate Mirunabrt

Activitate Mirunabrt

Eu am si contract de munca, pe care il voi suspenda, pe langa activitatea PFA. La calculul indemnizatiei as vrea sa intre si veniturile PFA si cele din CIM, insa doar CIM va fi suspendat. In aceste conditii, pot continua activitatea PFA, dar totusi sa intre veniturile anterioare din PFA in indemnizatie? Multumesc mult!
Pot continua activitatea PFA in timpul concediului de crestere copil, daca venitul anual este sub 6000 RON net?
Da
Este necesar sa suspend activitatea PFA pe durata concediului de crestere copil, in conditiile in care realizez venituri nete sub salariul minim pe economie din aceasta activitate? Iar contractul de munca este suspendat in timpul CCC. Multumesc!
Buna ziua,
As vrea sa stiu ce autorizatii sunt necesare pentru activitatea unui cort de evenimente fix, din structura metalica?
De asemenea, ce coduri CAEN sunt necesare pentru o astfel de activitate?

Multumesc!
Da, ma refer la concediul de maternitate si la contractul de asigurare de concedii medicale.
Pentru concediul maternal PFA, ce indemnizatie pot primi? De asemenea, pe ce suma lunara pot incheia contract cu Casa de Asigurari?