avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare activitate PFA in timpul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare activitate PFA in timpul CCC

Este necesar sa suspend activitatea PFA pe durata concediului de crestere copil, in conditiile in care realizez venituri nete sub salariul minim pe economie din aceasta activitate? Iar contractul de munca este suspendat in timpul CCC. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mirunabrt , utilizator 10:05, 20 Septembrie 2022
In calcul indemnizatiei au intrat si veniturile din PFA?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc -> venituri din pfa si cim ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Revin cu o intrebare scurta ca sa ma lamuresc: In prezent realizez venituri atat din activitatea de PFA cat si din CIM (cu venitul minim pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc in cazul pfi echinococuta echinococuta Buna ziua, Apelez din nou la capacitatea dvs. de a lamuri lucrurile pe intelesul tuturor. Sunt curioasa daca exista diferente la acordarea indemnizatiei in ... (vezi toată discuția)
Pfa - indemnizatie crestere copil clau_dia2001 clau_dia2001 Buna ziua, Sunt in situatia in care trebuie sa-mi deschid un PFA si am aflat ca voi avea si un bebe. As dori sa stiu cum se acorda indemnizatia /concediul ... (vezi toată discuția)