echipamentu de protectie (inca este complet) problema e ca nu exista o reglementare cate ora sa stai in el echipat... lasand la latitudinea conduceri sa impuna un anumit nr de ore e un abuz... MS nu raspunde la nici un email (alta modalitatea de a lua legatura cu ei nu exista)...
nu specifica numarul de ore din zona rosie...
se pare ca e lasat la latitudinea conducerii spitalelor timpul de expunere a personalului medical cea ce nu prea e normal...
tin sa precizez sunt diferente majore intre spitale si au inceput sa apara discutii pe tema asta...
va rog o clarificare, in actuala situatie epidemica spitalele covid sau suport covid cate ore pot trimite personalu medical sa lucreze in acele combinezoane, vreau sa mentionez ca in prezent fiecare spital face acest lucru dupa bunu plac/ disponibilitate angajati...
exista o reglementare in aceasta privinta, diferentele sunt enorme
va multumesc
banii aceea sunt de la UE
legea cu majorarea sporului cu 30% pe perioada stari de urgenta si 3 luni dupa e cu totu altceva... nu stiu daca a fost promulgata de presedentie si publicata in monitoru oficial sa poata deveni si aplicabila...
Buna ziua
Sunt angajat intr un spital de stat incadrat in functia de Asistent Medical Generalist Principal, in anult 2018 am absolvit Facultatea de Asistenta Medicala Generala.
Intrebare : spitalu in care imi desfasor activitatea este obligat de vreo lege in vigoare sa ma promoveze conform diplomei de licienta obtinuta pe postl de Asistent Medical Generalist Principal cu Studii Superioare? Si daca da care este acea lege
Va multumesc.
Cazul meu concret
eu sunt cadru medical, sotia lucreaza in domeniu privat (face teleworking) angajatotul meu refuza sa imi acorde majoararea salariului conform legi motivad ca sotia mea isi poate lua zile libere platite...
concluzia mea e ca statu "incurajeaza" munca in perioada asta...
eu consider ca e un abuz din partea angajatorului
Buna ziua
Sunt angajat intr un spital de stat incadrat in functia de Asistent Medical Generalist Principal, in anult 2018 am absolvit Facultatea de Asistenta Medicala Generala.
Intrebare : spitalu in care imi desfasor activitatea este obligat de vreo lege in vigoare sa ma promoveze conform diplomei de licienta obtinuta pe postl de Asistent Medical Generalist Principal cu Studii Superioare? Si daca da care este acea lege
Va multumesc.