Buna ziua.! Am un stalp de curent exact in coltul proprietatii,eu ca persoana fizica pot monta camere de supraveghere video pe acest stalp de curent?...
Buna ziua,am o situatie neplacuta cu un vecin care refiza sa-si repare scurgerea de la baie astfel incat mi.-a distrus mie baia si a vecinului de sub mine...Asociatia a trimis o echipa care a constatat ca problema este de la el,cu toate astea refuza sa-si remedieze problema...in baie este cumva pericol sa ne si electrocutam nu mai spun de pagubele facut...Asociatia ce ar putea face sau eu ca pagubit fara sa mai astept dupa asociatie?.Va multumesc !!!
Buna.Ziua...Am un teren care este traversat subteran de o conducta petrom..intrebarea mea este daca pot cumva obtine in instanta mutarea conductei...?.
Buna ziua!!! Daca cez-ul refuza sa faca o extindere de retea la terenul meu deoarece au niste conditii exagerate si nerealizabile,am posibilitate sa ii actionez in instanta pe motiv ca ma priveaza de utilitati...consider ca imi incalca un drept al meu...???
Buna.Ziua...Am un teren care este traversat subteran de o conducta petrom..intrebarea mea este la ce ditanta de o astfel de conducta se poare construi..Daca stie cineva sa.mi raspunda fara sa fiu nevoit sa scot certificat de urbanism si alte acte..Vreau o informatie premergatoare unui raspuns oficial....
Eu altceva incerc sa zic...ca nu persoana cu handicap beneficieaza de acel loc de parcare ci un vecin care are in parbriz autorizatia persanei cu handicap...
A aparut la mine in fata blocului un loc de parcare pt.handicapati semnalizat conform codului rutier..toate bune si frumoase..problema este ca persoana care parcheaza pe acel loc nu are nicun fel de handicap dar afiseaza la loc vizibil in parbriz o legitimatie de handicapat a unui vecin care este surdomut...cum este posibil...si daca surdomutii au voie sa detina permis de conducere...putea sa rezerve surdomutul locul in favoarea vecinului care beneficieaza de locul de parcare?...
Programului de liniste care este 13°°-14°° ziua si seara/noaptea 22°°-8°°...IN RESTUL ZILEI POT FI DERANJAT DE VECINII GALAGIOSI SAU DE BARUL DE LANGA APARTAMENTUL UNDE LOCUIESC???...
In data de 8 martie am uitat in sala de fitnes un bun personal cu valoare sentimentala,valoare materiala undeva la 100 lei...Sala este supravegheata video dar angajatii refuza sa vizioneze inaginile din care clar s-ar vedea cine si-a insusit bunul meu...I-am rugat de n ori...se fac ca nu au timp,sunt luat si la mișto...etc...Cum trebuie sa procedez.???.Multumesc!!!