avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate popescucecilian

Activitate popescucecilian

Inculpatul in timpul anchetei penale are voie sa meargă la martorii pârâtului și să le zică ce sa declare
va multumesc din suflet,,dar dumnezeu ma ajutat,,ei miau dat un sut in fund,,o alta multinationala de maine ma va face coordonator depozit,,asa ca ii las sai judece dumnezeu,ca el este adevaratul judecator,noi suntem trecatori pe pamant,
nu am o situatie financiara buna,,macar de miati da cateva situri ,,cu ,cazuri ca ale mele,,informatia asta va rog
va rog frumos,,daca vrea cineva sa ma ajute pro bono
va rog frumos,imi trebuie ca sa pot sami fac o ideie,,nu sunt jurist,,care puteti va rog frmos sa ma ajutati sa gasesc cateva cazuri ca ale mele
mie mi sa desfacut contractul de munca cu articolul 69 litera a,,pentru o activitate facuta cu stivuitorul,in fisa postului si in contractul colectiv de munca nu scrie nicaieri ca trebuie sa manipulez cu stivuitorul sau ca sunt stivuitorist,,vreau sa gasesc un link de la o decizie judecatoreasca de anulare a deciziei de desfacere a contractului colectiv de munca,asemanatoare cu problema mea
daca stiti,, vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,,va rog mult mar ajuta mult,,sa gasesc asa ceva pe net,,in fisa postului la mine scrie magaziner,,si ca responsabilitati mai multe,,printre care si manipulant marfa,,dar nu scrie manipulant marfa cu stivuitorul..cateva decizii judecatoresti cu aceasta speta asi dori,va rog frumos
Răspuns la discuția fisa postului
multumesc mult!chiar am foarte mare nevoie de sprijin si sfaturi,spre rusinea mea ,neavand probleme de acest fel,,fiind un om naiv,nu am crezut ca trebuie sa mai stiu si un pic legislatie,,este o vorba ai carte,ai parte
Răspuns la discuția convocare
fisa postului o am,,am toate documentele,acte aditionale,,fluturasii de salariu pe ultimul an de zile,,inclusiv pe luna cu pricina,,in luna februarie se vede clar ca mau muncit 76ore suplimentare..32sunt trecute ca suplimentare si 44 ca ore prima,,scrie pe fluturas,,asa gandesc ei sa fenteze legea
Răspuns la discuția fisa postului
da mai ales ca aceasrta este o multinationala,,....

Editat : denumire societate