avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate Andila

Activitate Andila

Am cumparat de curand un apartament. Am obtinut toate avizele pt daramarea unui perete despartitor ( nu de rezistenta ). Va rog sa imi spuneti daca este necesar acordul vecinilor si daca “ da” in ce procentaj. Mentionez ca nu am schimbat destinatia apartamentului, doar din 4 camere am facut 3. Va multumesc.
Răspuns la discuția Impozit cladiri
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foloseste-te de HG1723/2004 art.5

Hubarel a scris:

Buna ziua! In ce conditii pot refuza să plătesc impozitul si penalizarile (2016-2019)datorate de bunicul meu decedat în 2017.Precizez că eu sunt cu impozitul plătit la zi si amândoi figuram la aceeași poziție. Pot sa nu plătesc impozitul ținând cont de faptul că abia la 3 ani si-a adus aminte primăria sa imi spuna ca sunt dator cu impozitul?

Răspuns la discuția Impozite taxe
Adica sa ma instiinteze anul urmator ca trebuie sa fac raport de evaloare, nu sa imi ia banii si dupa trei ani sa imi zica de acest raport
Adica sa ma instiinteze anul urmator ca am mai mult de plata , nu sa ma anunte dupa trei ani ca trebuia sa fac raport de evaloare
Discuție Impozite taxe
Sunt primariile obligate sa trimita in fiecare an instiintare de plata contribuabililor? De ce eu am platit timp de 3 ani impozit pe cladire ( nerezidentiala ) conform celor spuse la ghiseul primariei, si acum imi spun ca trebuia sa platesc mult mai mult pt ca nu mi am depus raportul de evaloare a cladirii , dar ei in acesti ani nu m au anuntat oficial ( nici macar anul urmator cand ma duceam sa platesc taxele la ghiseu ).
Detin o cladire de birouri. La sfarsitul anului 2015 am terminat contractul de inchiriere. De atunci cladirea este goala. Am platit in ani 2016,2017,2018 impozitul pe care mi l-a spus primaria ca il am de plata. Acum......dupa 3 ani , cei de la primarie ma anunta ca nu am depus un raport de evaloare in 2016, fapt pt care trebuie sa platesc f multi bani. Va intreb: nu trebuia sa fiu notificat cu privire la depunerea acestui raport de evaluare imdediat in anul urmator, respectiv 2017? Mie mi s- au incasat impozitul pana anul acesta fara sa ma anunte nimeni.