avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Reamenajare apartament
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Reamenajare apartament

Am cumparat de curand un apartament. Am obtinut toate avizele pt daramarea unui perete despartitor ( nu de rezistenta ). Va rog sa imi spuneti daca este necesar acordul vecinilor si daca “ da” in ce procentaj. Mentionez ca nu am schimbat destinatia apartamentului, doar din 4 camere am facut 3. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:50, 15 Ianuarie 2020
Nu este necesar acordul vecinilor
In schimb pentru preintampina reclamatii,este de preferat sa informati atat vecinii cat si asociatia de proprietari ca in perioada X urmeaza sa executati interventii asupra apartamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara cerere de constructie pentru renovare apartament? ioanatoma02 ioanatoma02 Buna ziua, Renovez un apartament care implica inlocuire instalatie electrica (cu refacere trasee unde este nevoie, sapare canal in beton), inlocuire ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare apartament SecaraLaura SecaraLaura Buna ziua, Sitatia este urmatoarea: sunt proprietar al unui apartament in suprafata de 400 mp aflat la etajul 2+mansarda dintr-un imobil construit in 1995. ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament bacueti29 bacueti29 Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am cumparat de curand un apartament. Apartamentul este zugravit in huma, trebuie schimbata instalatia electrica, gresia ... (vezi toată discuția)