avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Renovare apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Renovare apartament

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am cumparat de curand un apartament. Apartamentul este zugravit in huma, trebuie schimbata instalatia electrica, gresia faianta, parchetul, deci renovari obisnuiet fara spart de pereti si alte modificari.Am avut probleme cu un vecin care a spus ca il deranjam cu zgomotul si cheama politia. Mentionez ca nu am facut galagie in orele de liniste adica intre 13 si 15. Ce se poate face in acest caz, este nevoie de autorizatie ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:01, 6 Martie 2015
Daca nu aduceti modificari ale structurii nu e nevoie de autorizatie. Daca respectati orele de liniste, nu inteleg care este problema dansului.
Daca nu interveniti asupra structurii de rezistenta si asupra peretilor ,nu este necesara autorizatie constructie
Pentru a preintampina situatii de acest gen,comunicati oficial presedintelui de asociatie ca in perioada X urmeaza sa realizati igienizare +imbunatatiri apartament cu respectarea programului de liniste al imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru deranjarea linistii, amenajare apartament Sorin Sorin Sorin Sorin De curand am decis sa amenajez un apartament cumparat acum acum 2 ani, cu respectarea orelor de liniste 22:00-8:00 şi 13:00-14:00, muncitorii incepand ... (vezi toată discuția)
Renovare/amenajare garsoniera in regim propriu Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, 1) Se poate renova un apartament in regim propriu? daca dacare este baza legala? Exista vreo limitare vis a vis de persoana care executa fizic ... (vezi toată discuția)
Este necesara cerere de constructie pentru renovare apartament? ioanatoma02 ioanatoma02 Buna ziua, Renovez un apartament care implica inlocuire instalatie electrica (cu refacere trasee unde este nevoie, sapare canal in beton), inlocuire ... (vezi toată discuția)