avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate Toni77

Activitate Toni77

Bună ziua, am de la părinți acțiuni de la fabrica de bere Chitila.Întrebarea este dacă mai au vreo valoare?
Bună ziua, tatăl meu (decedat) are un teren agricol.Nu am făcut succesiunea și fratele meu vrea sa mi doneze partea lui. Întrebarea este dacă poate sa mi doneze partea lui fără succesiune și ce acte îmi trebuie pentru succesiune și donație?

george-neagu a scris:

Nu avea cum sa fie infiintat abuziv. La înregistrarea sediului social era nevoie de semnatura dumneavoastră ca proprietar pe un contract de comodat prin care puneati la dispozitie acelui SRL o camera pentru sediul social, si de titlul de proprietate în original.
Eu nu am dat acordul nimănui și nu știu nimic de aceasta firma și vreau sa nu mai aibă sediu social la adresa mea Firma este înregistrată în decembrie 2022.Care sunt pași de urmat?
Am primit prin posta o înființare proprie venituri pe un SRL.SRLa fost înființata abuziv, sediu social la adresa mea de domiciliu. Eu sunt proprietarul adresei și știu nimic de aceasta firma.(nu mi am dat nici un acord).Cum procedez ca acest SRL sa nu mai aibă sediu social la adresa mea de domiciliu.? Și care sunt pași de urmat.
Buna ziua,antonio ma numesc si am 42 de ani,tatăl meu (decedat)a fost deținut politic 3 ani si a beneficiat de legea 118/90.Pot beneficia ca urmaș de pensie în baza legii 118/90?si daca pot beneficia ce acte îmi trebuie și unde le pot depune.
Mentionez ca nu am nici un venit in momentul de față.