avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate catar

Activitate catar

Discuție Revisal
Daca un salariat se muta in cadrul aceleiasi societati de la un punct de lucru (Bucuresti) la un alt punct de lucru fara personalitate juridica (Olimp) ( actul aditional a fost inregistrat la ITM) ,trebuie sa il inregistrez in Revisal ?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua,care sunt formalitatile legale care trebuie sa le fac daca vreau sa detasez, pentru perioada verii cativa salariati de la un punct de lucru din Bucuresti la un alt punct de lucru la Mangalia (in cadrul aceleiasi firme) ?
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
multumesc
Buna ziua, daca am intrerupt CCC,apoi am lucrat 3 luni,copilul inca nu a implinit 2 ani,mai am voie sa intru din nou in CCC?
Răspuns la discuția rectificativa la declaratia 100
Multumesc,pentru raspuns.
Răspuns la discuția rectificativa la declaratia 100
rectificativa a fost prinsa in fisa ,insa dobanzile si penalizarile ,au ramas.
Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema la decembrie 2006 am declarat impozitul pe profit aferent trimestrului IV si in declaratia 100 si in 101,impozitul a fost achitat in termen,insa in fisa din cauza declaratiei 100 valoarea impozitului pe profit s-a dublat ,am facut rectificativa in noiembrie 2008 prin declaratia 710,insa au ramas dobanzile si penalizarile,intrebarea mea este sunt obligata sa platesc aceste dobanzi sau se pot sterge si aceste dobanzi?
imi puteti spune numarul de lege(ordonanta de urgenta) prin care s-a modificat cuantumul indemnizatiei ? Va multumesc anticipat.