avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit rectificativa la declaratia 100
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

rectificativa la declaratia 100

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema la decembrie 2006 am declarat impozitul pe profit aferent trimestrului IV si in declaratia 100 si in 101,impozitul a fost achitat in termen,insa in fisa din cauza declaratiei 100 valoarea impozitului pe profit s-a dublat ,am facut rectificativa in noiembrie 2008 prin declaratia 710,insa au ramas dobanzile si penalizarile,intrebarea mea este sunt obligata sa platesc aceste dobanzi sau se pot sterge si aceste dobanzi?
Cel mai recent răspuns: catar , utilizator 13:09, 8 Ianuarie 2009
Din moment ce ai depus rectificativa datoria s-a stins .In acest caz nu vad rostul majorarilor si penalitatilor atata timp cat nu exista o datorie.Am avut o situatie similara ,dar reglata dupa vreo 6 luni si odata cu datoria au disparut si majorarile si penalitatile aferente
rectificativa a fost prinsa in fisa ,insa dobanzile si penalizarile ,au ramas.
Mergeti la AFP si reglati fisa pe platitor. Mult succes!
Multumesc,pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare eronata impozit profit 2007! ajutor adriana.negoita adriana.negoita Buna ziua! Am nevoie de un sfat pentru rezolvarea urmatoarei probleme: La 25.01.2008 prin intermediul declaratiei 100 o societate a declarat impozit pe ... (vezi toată discuția)
Rectificativa decl 101 me.elena me.elena Buna ziua Am urmatoarea problema: am o sociatate care in momentul in care am scos de la adm fin fisa sintetica am descoperit ca are de plata o suma care a ... (vezi toată discuția)
Impozit profit dec 2009 COCA2302 COCA2302 Buna ziua am urmatoarea situatie: trim 1-profit- 11749 declarat si platit trim 2-profit-15371 declarat si platit trim 3-profit-9290 declarat si platit trim ... (vezi toată discuția)