avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Daca un salariat se muta in cadrul aceleiasi societati de la un punct de lucru (Bucuresti) la un alt punct de lucru fara personalitate juridica (Olimp) ( actul aditional a fost inregistrat la ITM) ,trebuie sa il inregistrez in Revisal ?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cornila , Consultant resurse umane 12:50, 8 Iulie 2010
in ghidul de utilizator de la Revisal am gasit :"Loc de munca - Transfer la alta entitate a angajatorului (modificarea locului de munca al unui salariat
atunci cand implica inregistrarea contractului individual de munca in alt registru, fara sa intervina incetarea contractului individual de munca. Ex.: un salariat isi desfasoara activitatea la o sucursala care are competenta infiintarii si completarii registrului, iar ulterior incheierii contractului individual de munca isi schimba locul de munca, respectiv isi va desfasura activitatea la sediul social al
angajatorului sau la o alta sucursala a aceluiasi angajator care a primit de asemnea compententa infiintarii si completarii registrului.
Eu de aici inteleg ca nu trebuie declarat in Revisal pentru ca dvs.ati spus ca, punctul de lucru la care se muta nu are personalitate juridica si deci nu completeaza un alt registru.
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2010
Alexiar, utilizator
1. Modificarea o faceti, prin act aditional la CIM, fara a o inregistra in Revisal, asa cum v-a spus colega mea, mai sus.
2. Actul aditional il inregistrati, insa, la ITM.
Cred ca pe aici ma situez si eu cu urmatoarea "problema" : societatea la care o salariata se afla in CCC a fuzionat cu o alta societate, prin urmare este radiata.acum cand salariatei i se termina CCC ii operam in carnetul de munca transferul de la societatea radiata la societatea cea noua si "mai mare" dar intrebarea mea este: daca persoana respectiva vrea sa demisioneze sau revenita la serviciu ii apare o modificare la functie(de exemplu) cum operez eu in revisal, salariata fiind tot la societatea ce a fost radiata??? Trebuie sa modific ceva la sectiunea"transfer la alta entitate"(revisal)?
nujtiu cat de bine am pus problema dar va rog daca stiti sa-mi dati un raspuns.
Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul angajatilor cri_el cri_el in ce act normativ pot gasi infromatii despre transferul angajatilor dintr-o unitate in alta?in Codul muncii am cautat si nu am gasit (vezi toată discuția)
Schimbare nume societate si cim / documente personal incheiate apetra apetra ce se intampla cu contractele de munca deja incheiate in cazul schimbarii numelui societatii si formei juridice? Si toate documentele, deciziile legate de ... (vezi toată discuția)
Revisal - noi vs itm bisisica bisisica Salutare. Va aduc si eu in atentie o problema a acestui soft minunat. Speta: O persoana vine se angajeaza pe punctul de lucru, adica pe un CUI, sa ... (vezi toată discuția)