avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Activitate ion60ion

Activitate ion60ion

sotia mea a contribuit 38 de ani dintre care 5 ani grupa 2 inainte de 2001, 100% si 1 an si 5 luni grupa 2 cu 85%. este nascuta pe 24.08.1960. ar putea iesi la pensie fara penalizare???


multumesc, dar nu inteleg, poate fi mutat temporar un functionar public fara acordul lui, chiar si pentru maxim 6 luni intr un an?
buna ziua
Este posibil ca un functionar public sa fie mutat in acceasi institutie pe un post vacant fara acordul lui? care este temeiul legal?
multumesc.
Răspuns la discuția functionar public
Multumesc. Cine se face vinovat de nerespectarea legii in acest caz? se tot raspunde cand sunt lntrebati cei de la personal, ca se asteapta statul de functii aprobat de la minister saj anfp....
este reglementata posibilitatea cumului de functii in institutii publice? care este temeiul legal? sunt posturi vacante si multi functionari sunt pusi/primesc decizii sa ajute colegii din alte servicii fara a fi platiti, pe langa atributiile din fisa postului. Multumesc
In cat timp si ce aprobari sunt necesare pentru dispozitia de promovare in grad a unui functinar public? Mentionez faptul ca au trecut 3 luni de la ramanerea definitiva a examenului de promovare in grad si nici pana la aceasta data nu a fost emis dispozitia de promovare in grad. Multumesc.